úterý 1. října 2013

Real Tips: Podlehni kouzlu bílé barvy



Přeji pěkný podzimní den,

dnes vás seznámím s trendem v podobě bílé barvy. Přestože bílá technicky značí absenci barvy a pigmentace, její síla spočívá především v možnosti zvýraznění a podtržení vašich přirozených rysů obličeje. Ráda bych vám představila tři způsoby, jak nosit bílou v této sezóně. Jelikož bílá odráží mnohem více světla než všechny ostatní barvy, je dobré aplikovat matný bílý stín jako základ na celé víčko.

Odměnou vám bude projasněné oční okolí. K nanášení použijeme fialový štětec Base shadow brush, který je základním štětcem na stíny ze sady Starter set. Poté použijeme stín v naší oblíbené barvě (ideální je však světle hnědá) a s pomocí Duo - fiber eye brush pěkně vystínujeme víčka a oční oblouky. Tato kolekce Duo - fiber štětců je specifická především tím, že štětce mají dvojitá vlákna a pleť tak bude vypadat sjednoceně při každém typu osvětlení, což opravdu stojí za to. V sadě je mimo tento štětec na stínování i face brush pro aplikaci make - upu a contour brush pro konturování a tvarování obličeje.

 Celkový vzhled doplníme jen černou oční linkou a použijeme řasenku nebo lze vyzkoušet i velmi přirozené umělé řasy. Nyní stačí jen poodstoupit od zrcadla, abyste viděli, jak tento trik s bílým očním stínem vytváří perfektní iluzi většího očního okolí. Druhým způsobem je bílý lak na nehty. Pomocí barvy laku na nehty se toho dá říci poměrně dost o vašem stylu. Pokud si alespoň jednou nalakujete nehty bílým lakem s leskem, dodá to nehtům čistý a klasický vzhled. A nakonec můžete použít třeba rozjasňující lesk na rty v bílé barvě. Lesklá bílá barva bude odrážet světlo a bude tak vypadat neobyčejně efektně. Barva také dodá iluzi o větším objemu rtů.

                                                                                                                      Ema

Žádné komentáře:

Okomentovat