neděle 13. října 2013

Real Tips: BLURRED LIPS

Pěkný den,

linky nejsou jediným líčením, které se nechává „rozmazané“ během této sezóny. Jeden z největších make-up trendů tohoto ročního období se vrátil zpět a jedná se o vybledlé a naprosto rozpustilé líčení rtů. 

 
Světoví maskéři zaměnili svoje tužky na rty za vatové odličovací tampónky a konečky prstů. „Už se to zdá jako věčnost, co jsme experimentovali se vzhledem rtů, proto bylo pěkné hrát si znovu“, říká maskérka Pat McGrath, která vytvářela „nehtový“ vzhled pro mnoho runway přehlídek.

Zde jsou tři způsoby, jak nosit rozmazané rty letos na podzim:

1.      Pro vybledlý vzhled aplikujeme krémový nebo sypký pigment na rty (při nanášení se snažíme pigment koncentrovat ve středu rtu), který následně zapracujeme do rtů špičkou prstu. Poté rty lehce stiskneme k sobě a štětečkem setting brush aplikujeme sypký pudr po obvodu rtů 

2.      Začneme s výraznou rtěnkou ve švestkové či bordó barvě a naneseme ji do středu rtů díky štětci detailer brush. Poté stiskneme rty k sobě a necháme barvu zapracovat do kůže. Na závěr ukazováčkem necháme splynout barvu, kterou rozetřeme směrem k linii rtů. 

3.       Naneseme vrstvu matné rtěnky přes celé rty se štětcem detailer brush a před druhou aplikací rty jemně otiskneme do kapesníku. Pro intenzivnější barvu aplikujeme červený pigment se štětcem shading brush přímo na střed rtů. Nakonec si namočíme vatový tampón do sypkého pudru a „vymažeme“ barvu při obvodu rtů tak, že vybledne a způsobí tak rozmazané okraje.

Čemu dáváte přednost vy? Dokonale lemovaným rtům nebo rozmazané lince?

                                                                                                                      Ema

Použité štětce: Setting brush , Detailer brush, Shading brush




-Zdroj foto: ZDE

Žádné komentáře:

Okomentovat