pátek 25. října 2013

REAL INSPIRATION: Čokoláda


Pěkný den, 
dnes vám ráda představím jedinečnou pochoutku za jejíž ochutnání se opravdu nemusíte cítit provinile! :) Jedná se totiž o kosmetiku, která se nechává inspirovat čokoládou.
Zde jsou čtyři cesty, jak si užívat výhody spojené s čokoládou tuto sezónu:


Citlivá pokožka.Pokud jsou vaše rty alergické na kakaové máslo a balzámy s lanolinem, zkuste balzám Chocolate Whipstick od značky Lush. Mix madlového oleje, tmavé čokolády a pomerančového oleje je ideální pro suché a citlivé rty - jen ho celý neslízejte! :)
Dobrý pocit.Kakao (hlavně jeho surová forma v podobě kakaových bobů) je známo pro navození štěstí, ale je také fantastické přímo pro vaši pokožku. Použijte ho ve formě krému, jelikož vitamíny a minerály v kakau ji zanechají naprosto hladkou, pružnou a s luxusním pocitem. Doporučuji například Chocolate! Face Cream od Karin Herzog, který lze jednoduše sehnat po internetu.
Sladké oči. Čokoláda může chutnat přímo božsky a stejně tak úžasně může vypadat bohatě pigmentovaná hnědá barva u jakéhokoliv typu oka. Naneste hořký nebo mléčný čokoládový oční stín na pohyblivé oční víčko za pomoci štětce base shadow brush. Po té pouze jemně rozmažte okraje stínu s čistým deluxe crease brush ze setu starter kit. Na závěr stejným štětcem přidejte trochu zlatohnědého stínu podél očnicového oblouku. Zkusit můžete paletku stínů s názvem Rich Chocolate od Bobbi Brown.

Aroma terapie. Pro ty, co milují vůni čokolády stačí vybrat matný bronzer, který obsahuje kakaový pudr s delikátní vůní, která dodává teplo a podtrhuje přirozenou krásu vaší kůže. Zakružte svým štětcem buffing brush v pudru, oklepte přebytek a aplikujte pod lícní kosti a podél výškových bodů na obličeji. Vyzkoušejte Milk Chocolate Soleil Bronze značky Too Faced.
 Ema

 
Zdroj: therealmissdrea-daily.com
                                                                                                         

Žádné komentáře:

Okomentovat