pátek 25. října 2013

TUTORIAL: JOB INTERVIEW


Hezký den,

první dojmy jsou opravdu velmi důležité, zvlášť pokud se jedná o pracovní pohovor. Každý chce zapůsobit skvěle, a proto pro vás mám pár tipů z hlediska efektního, ale přitom jemného líčení.
Bezchybná pleť:

Začněte se středně krycím základem v podobě vašeho oblíbeného make-upu. Pro aplikaci využijte houbičku miracle complexion sponge, která vám zaručí přirozeně vypadající pleť bez chybiček. V oblastech, které potřebujou o něco více krytí stačí jen špičatý konec houbičky namočit do korektoru a lehce přitisknout na postižené místo nebo houbičkou naopak tečkovat. Ideální pomocník je například  Le Teint Touche Éclat od populární francouzské značky Yves Saint Laurent.

Výrazné oči:

Udržujte své obočí v přirozeném vzhledu, ale vyplňte řídké oblasti středně hnědým odstínem z paletky na úpravu obočí za pomoci štětečku brow brush. Lze také použít tužku na oči, ale hůře se vybírá správný odstín a nepůsobí až tak přirozeně. Dále naneste bázi pod oční stíny nebo lehký tónovací krém a se štětcem base shadow brush základní stín k vyrovnání případných nedostatků. Poté už jen stačí vzít štětec pixel-point eyeliner brush a namalovat tenké černé oční linky těsně u řas. Nakonec si vezměte objemovou či prodlužovací řasenku a řasy pročešte tak, aby nebyly poslepované. Doporučuji řasenku Volume Effect od Yves Saint Laurent.

Bezchybný konec:

Před použitím korektoru si znovu vezměte houbičku miracle complexion sponge a odstraňte všechny stíny, které vznikly pod okem. Použijte špičatý okraj, poklepejte s ním v krémovém korektoru a potom přetočte na zaoblený okraj k dokonalému zapracování do pleti. Na závěr si stačí vzít jen štětec blush brush a aplikovat troche bronzeru na lícní kosti.

Rty nechte v přirozeném odstínu, aby se příliš neobtiskávaly na šálek od čaje nebo kávy. Ideální je “nude” nebo lehce růžová rtěnka. Vhodná je například Dior Addict Lipstick.

                                                                                                          Ema
 

Žádné komentáře:

Okomentovat