středa 16. října 2013

Jak používat houbičku Miracle Complexion Sponge?




THE MIRACLE COMPLEXION SPONGE

Nová miracle complexion sponge je vším, co potřebujete k aplikaci make-upu, korektoru, pudru a tvářenky. Můžete se mimo jiné podívat i na ilustrativní video od Samanthy Chapman, abyste se naučili používat tuto precizní a multifunkční houbičku.

Zde je návod, jak používat tři jedinečné úhly/strany houbičky:
  • Plochá strana je ideální pro aplikování tekutého základu rovnoměrně po širších oblastech obličeje stejně jako je vynikající i pro hůře přístupná místa okolo očí a nosu. Plochá strana výborně funguje také na nanesení korektoru pod oči a lze jí použít i na „ťupkování“ pro větší krytí kdekoliv na tváři. 
  • Špičatý konec je skvělý pro zaměření se na malé oblasti, kterými jsou například nepěkné skvrny. Stačí jen nanést trochu korektoru na vybrané místo a lehce houbičku přitlačit na skvrnku. Díky kombinaci houbičky a vašeho oblíbeného korektoru získáte na pohled neobyčejně hladkou pleť bez nedokonalostí.
  • Zaoblené hrany jsou excelentní hlavně pro míchání krémových přípravků, ale také pro použití transparentního pudru k odstranění nadbytečného lesku  na obličeji. K zapracování korektoru pod očima nebo tvářenky na lícních kostech zatlačíme na houbičku a jemně s ní na vybraném místě zakroužíme. Dále si vezmeme trochu sypkého pudru na houbičku a zatlačíme s ní na čelo, nos, bradu a jakékoliv další plochy obličeje, které mají sklon k lesknutí a je potřeba je zmatnit.

Na závěr bych už jen poradila, jak houbičku pečlivě vyčistit. Stačí jen trocha obyčejného šampónu a vody. Po klasickém umytí z houbičky odstraníme přebytečnou vlhkost (zmáčkneme ji) a necháme ji uschnout.

Jaký je váš oblíbený způsob, jak používat tuto zázračnou houbičku? Ema




ZDE - Zdroj foto

Žádné komentáře:

Okomentovat