pátek 15. listopadu 2013

REAL TRENDS: METALLIC OMBRE



Co se stane, když smícháte dva trendy dohromady? No, v případě ombre a kovové barvy vznikne nový zábavný vzhled, který je tak trochu futuristický a z části připomíná i rock-n-roll.

Tady jsou tři kroky k vytvoření této zábavné podívané:

Mixed Metals. Ponořte konec štětce shading brush do platinově krémového odstínu a přitiskněte ho do vnitřního koutku očního víčka a pokračujte tahem směrem ke středu. Dále vezměte deluxe crease brush a změkčete jím linii naneseného očního stínu. Štětec vyměňte zpátky za shading brush a aplikujte zlatý oční stín od středu víčka do vnějšího koutku oka. Znovu použijte deluxe crease brush ke smíchání obou odstínů a změkčení okrajů. Stejnou technikou přidejte měděný krémový stín pod obočí. Zkuste Illamasqua Liquid Metal Palette nebo jakékoliv jiné kovové oční stíny.

Smoked out. Vytvořte ocelově šedou barvu vrstvením matného černého očního stínu jako je například Urban Decay Eye Shadow in Blackout přes smetanově krémový základ. Ponořte konec štětce base shadow brush do černého stínu, sklepněte přebytečný pigment a pohybujte jím po pohyblivém očním víčku. Dále použijte accent brush štětec k vytvoření černé oční linky podél horní i spodní linie řas. Linku následně lehce rozmažte štětcem base shadow brush.

Soft Touch. Pro výrazné líčení očí stačí jen vytvořit monochromatický vzhled tváře s lehčími rty než jsou přirozeně. Naneste matný make-up přes celý obličej, včetně rtů, jen s růžovým nádechem tvářenky nebo bronzeru. Ohraničte rty neviditelnou tužkou a nakonec naneste perlově bílý lesk na rty. Vyzkoušejte značku Lipstick Queen - Invisible Lip Liner and lesk od Revlonu Super Lustrous in Snow Pink.

Jak se vám líbí trend ombré a metalických odlesků?


                                                                                              Ema

Žádné komentáře:

Okomentovat