pondělí 11. listopadu 2013

COLOR TREND: SOFT GRAY AND PINK



Šedá v nás může vyvolávat pocit depresivních nálad a nudných deštivých dnů, ale pokud ji zkombinujeme s jemně růžovou, vytvoříme tak jedinečnou kombinaci nevšedního a originálního líčení.

Zde vám uvedu tři tipy, jak nosit šedou a růžovou:

Eye Popper. Šedé oční stíny lichotí jakékoliv barvě očí: krásný kontrast vytváří proti hnědým očím nebo naopak slouží pro zvýraznění modrých, zelených a šedých očí. Stačí si jen vzít base shadow brush a nanést matný šedý stín od linie řas k záhybu očního víčka. Poté použijte shading brush a lehce jím přejeďte u kořínků řas spodního víčka. Změkčete okraje očí se svým domed shadow brush tím, že vytvoříte jemnou zář okolo celého oka. Vyzkoušet můžete třeba oční stíny NARS.

Clear Eyes. Když vaše oči nebo pleť vypadá příliš unaveně nebo je začervenalá kvůli alergiím, nedostatku spánku nebo genetické výbavě, jednoduše vyměňte své hnědé či fialové stíny za šedé. Spousta hnědých a fialových stínů v sobě obsahuje mírně červené, která pak zdůrazňuje všechny nedostatky (především začervenání) kolem očí. Oproti tomu šedé oční stíny (a linky) neutralizují růžovou a červenou a zdůrazňuje přirozená bělma očí.

Warmed Up. Skvělé šedé stíny mohou sice zcela vymazat začervenalá místa kolem očí, ale my chceme také trochu barvy na tváře a rty. Vezměte si svůj stippling brush a zapracujte do něj trochu světle růžové krémové tvářenky (pro tmavší typy pleti doporučuji světlejší růžovou), kterou následně nanesete na „jablíčka“ vaší tváře a rozetřete ji až k lícním kostem.  Spousta tvářenek je vhodná také na rty, stačí zapracovat pigment prstem. Zkuste Illamasqua Blush in Promise.

Zaujalo vás něco z uvedených tipů? Používáte šedé oční stíny?

                                                                                                          Ema

Žádné komentáře:

Okomentovat