středa 13. listopadu 2013

REAL INSPIRATION: MICHELLE WILLIAMS

Herečka Michelle Williams (v poslední době jste ji mohli vidět například ve filmu Můj týden s Marilyn nebo Mocný vládce Oz) se stala novou tváří módního domu Louis Vuitton a my obdivujeme její vzhled! Zdá se to jako by převzala trochu od herečky a monacké kněžny Grace Kelly a trochu od zpěvačky Madonny.

Zde jsou čtyři kroky k vytvoření tohoto looku:

Brow Power. Obočí a rty jsou místa, kde se odehrává drama, jak udržovat jemnou: naneste make-up s pomocí štětce stippling brush a korektorem zakryjte určitá místa pouze v případě potřeby. Dále si vezměte štětec brow brush, namočte ho do pudru na obočí a přejeďte jím lehce po obočí a poté ho upravte hřebínkem lash-brow groomer.  Na závěr zvýrazněte obočí krátkými tahy těsně podél něj (nebo mírně nad). Vyzkoušejte Laura Mercier Brow Powder.

Soft Definition. Naneste si růžovozlatý oční stín přes spodní víčko štětcem base shadow brush a následně aplikujte tmavší hnědošedý stín podél očního záhybu tím samým štětcem. Poté už jen zjemněte okraje okolo spánkové kosti s deluxe crease brush. Zkuste Chanel Eye Shadow Quad in Seduction.

Painted Pout. Vyměňte klasickou červenou rtěnku za vínově zbarvenou. Naneste ji do vnitřní části rtů přímo z tuby a vysajte kapesníčkem. Aplikujte pigment rtěnky podél vnější linie rtů a se svým detailer brush štětcem a pro dokonalé líčení opakujte nanesení znovu přes střed úst. Vyzkoušet můžete Clarins Rouge Eclat Lipstick v odstínu Red Wine.

Inspiruje vás také některá herečka k vytvoření podobného looku jako nosí ona sama?  
                                                                                                          Ema

 

Žádné komentáře:

Okomentovat