středa 20. listopadu 2013

REAL TRENDS: COLORFUL WINGED LINER



Oční linka ve stylu „křídla“ nebo „kočičího oka“ je ozkoušené a tradiční líčení očí. Tento vzhled si ale můžete poupravit po svém, stačí jen zkusit nové netypické barvy a zajímavé tvary.

Ať už chcete být jemné nebo formálně vypadající, trocha pigmentu ve vašich očních linkách je jednoduchý (a zábavný!) způsob, jak si vyhrát s barvami této sezóny.

Zde jsou dva způsoby, jak nosit barevné linky:

Classic Twist. Vyberte matné gelové linky v tmavém odstínu modré, švestkové, zelené nebo šedé. Tyto barvy rafinovaně zvýrazní oči a přitom zůstanou decentní a vhodné pro denní nošení. Nejprve aplikujte tělový oční stín přes celé víčko za pomoci štětce shading brush a následně naneste podél linie řas oční linku štětcem fine liner brush. Začněte s tenkou linkou a postupně si upravujte její šířku dle osobních preferencí. Čím silnější linka a výraznější „křídlo“, tím více se bude toto líčení očí hodit na večer. Zkuste Smashbox Jet Set Waterproof Eye Liner v barvě Deep Navy (námořnická modř).

Night Shade. Pro speciální příležitosti nebo večerní vzhled vyměňte barevné stíny a kouřové líčení za slavnostní oční linky. Vyzkoušejte netradiční živé odstíny, třpytivé kovové barvy nebo jednoduše třpytivé gelové oční linky a aplikujte je podél řas se štětcem fine liner brush. Nejprve vytvořte tenkou linku a postupným obtahováním jí dělejte silnější ale zároveň zcela hladkou. Také ji můžete švihem domalovat až za hranici řas směrem k obočí. Meze se nekladou a pamatujte, že i profesionálové dělají chyby! Linku lehce setřete vatovým tampónkem s trochou odličovače. Osobně doporučuji značku Bobbi Brown a od ní gelové linky v odstínu Ivy Shimmer.

Nosíte a máte rády barevné oční linky?

                                                                                              Ema

Žádné komentáře:

Okomentovat