pondělí 25. listopadu 2013

REAL COLOR TREND: RETRO MINT



Ať už to nazýváme mátou, mořskou pěnou nebo pistácií, tato modrozelená pastelová barva je klasickým odstínem z šedesátých let, kdy se používala na téměř vše -  od Mini Cooperů po řasenku.

Ráda bych vám představila pět mátou inspirovaných kosmetických produktů:

Eye Candy. Buďte trochu moderní ještě v tomto roce! Popadněte štětec base shadow brush a naneste si vrstvu očního stínu v mátové barvě přes spodní víčko a rozmažte ho až ke vnějšímu koutku za pomoci štětce domed shadow brush. Dokončete svůj retro vzhled s černou oční linkou s „křídlem“ u vnějšího koutku oka. Zkuste Nars Cream Eyeshadow v barvě Carioca.

Bold Move. Naneste vrstvu řasenky v odstínu mořské pěny na své řasy a vytvořte tak zábavný vzhled, který jistě dostane všechny vaše nápadníky! Použít můžete třeba řasenku Chanel Inimitable Mascara v barvě Aqua Blue.

Vintage Nails. Pro ty, které mají rády neutrální barvu svých nehtů - vyměňte klasický nude, růžový nebo broskvový odstín laku za mátový. Odstín je překvapivě neutrální a doplňuje řadu barevných tónů pleti. Vyzkoušejte lak od MAC v barvě Pistachio.

Fresh Mint. Pokud vás vůbec nezaujala mátově zelená rtěnka, přeskočte tentokrát barvu a vezměte příchuť. Vyberte si mátový lesk pro krásný a svěží vzhled. Může to být například C.O. Bigelow Mentha Lip Shine.

Clean Sweep. Štětce Real Techniques se opravdu krásně a jednoduše udržují. Zkuste čistič na štětce s kapkou peprmintového oleje pro přírodní a svěží vůni. Jeden takový najdete u Makeup Forever.

Jak se vám zamlouvá mátová barva a příchuť?

                                                                                              Ema


Žádné komentáře:

Okomentovat