neděle 10. listopadu 2013

REAL TIPS: FALL MAKEUP DUPES



Milujete nakupování proslavených a vynikajících kosmetických produktů v parfumeriích, ale přímo nesnášíte jejich vysokou cenu? Nebojte se toho! Nabízím vám průvodce „skvělý pocit bez viny“, který bude naprosto vyhovovat vašemu rozpočtu.

Připravte se na tyto čtyři vychytávky:

Brighten Up. Korektor Yves Saint Laurent Touche Éclat je snem snad každé z nás a rozhodně je to must-have produkt všech maskérů a celebrit, jelikož spojuje elegantní formu a funkci. Tuto sezónu ale pro změnu vyzkoušejte Sleek Makeup’s Luminaire Highllight, díky kterému dosáhnete téměř totožného vzhledu a budete mír krásně rozjasněné oči za čtvrtinu ceny.

Framework. Kvalitní tužka na obočí je základem každého líčení. Nyní ale můžete zcela přeskočit tužku Anastasia Brow Wiz of Beverly Hills a naopak vyzkoušet Essence Brow Pencil, kterou najdete v každé drogerii. Je to rozumná cesta, jak vypadat božsky!

Perfect Pout. Vínová rtěnka je osvědčený a snadný způsob, jak přesunout svůj vzhled do podzimních měsíců. Nechte ležet rtěnku od Marca Jacobse Lovemarc Lip Gel in Seduce Me a vyzkoušejte Revlon Shine Lipstick v odstínu Plum Velour. Samozřejmě můžete jednu přikoupit i své kamarádce.

Palette-able. Schopnost přidávat si a vyměňovat vybrané oční stíny v prázdné přenosné paletce je na jednu stranu přímo úžasné, ale na druhou se vám to může pěkně prodražit, protože se nikdy nespokojíte třeba jen s trojicí stínů. Zkuste tak navštívit (místo Trish McEvoy) internetový obchod Marc Cosmetics online a vybrat si osobní favority za poloviční cenu, aby vám potom ještě zbylo na jedinečnou výbavu štětců Real Techniques.

Máte i vy nějaké tipy na levnější, a přitom stejně dobré kosmetické produkty?

                                                                                                          Ema
           

Žádné komentáře:

Okomentovat