úterý 4. února 2014

Novinky Real Techniques CZ 2014

Pokud jste věrným fanouškem štětců Real Techniques jistě víte, že začátek roku 2014 se nese ve znamení novinek. Sortiment byl rozšířen o 4 nové druhy štětců a to zatažitelné Retractable Kabuki Brush, Retractable Bronzer Brush, Retractable Lip Brush a Silicone Liner Brush.

Všechny štětce jsou speciální svým designem a zpracováním. Díky ochrannému obalu je můžete vzít naprosto kamkoliv. Vlastnosti štětin a jejich vysoká kvalita však zůstala zachována. Štětce jsou ultra plyšové, vyrobené z taklonových štětin a ručně stříhané. Hliníkové rukojeti jsou lehké, snadno držitelné a používatelné.

Nová kolekce je také speciální tím, že byla vytvořena nejen Sam, ale i její sestrou Nic Chapman. Nově můžete na všech obalech štětců vidět fotografii této slavné dvojice.

Všechny novinky nyní skladem na www.real-techniques.com 

Retractable Kabuki Brush

Tento zatažitelný kabuki brush nahradil malý rozkládací kabuki, který již brzy zmizí z prodeje. Jedná se o štětec na konturování, který můžete použít jak na nanášení tvářenky, tak bronzeru, či rozjasňovače.

Retractable Bronzer Brush

Je podobný štětci Stippling brush, jelikož se skládá také ze dvou druhů štětin a to kratších a delších. Čím se však liší je velikost. Bronzer brush je objemnější a hutnější, tudíž je skvělý na nanášení pudrových přípravků, včetně tvářenek a bronzerů.

Retractable Lip Brush

Tento druh štětce doposud u naší značky Real Techniques chyběl a my jsme moc rádi, že vám ho můžeme nabídnout. Jedná se o zatažitelný štětec na rtěnku, díky kterému dosáhnete skvělého a přesného vykreslení rtů.

Silicone Liner Brush

Silikonový štětec na linky nahradí syntetický štětec na linky, se kterým se také brzy rozloučíme. Díky silikonové struktuře štětec neabsorbuje žádný produkt a slouží k precizní aplikaci očních linek.

Retractable Kabuki Brush
Retractable Bronzer Brush

Retractable Lip Brush
Silicone Liner Brush
 
Jaká novinka vás nejvíce zaujala a který štětec byste chtěli vyzkoušet?:)

Přejeme hezký den. Real Techniques CZ

1 komentář:

  1. sama za sebe bych chtěla vyzkoušet ten silikonový na linky, jinak mne ale štětce zase tolik nelákají

    OdpovědětVymazat